Med udtrækskøkkenet kan du tilberede måltider ligesom hjemme med alt, hvad du skal bruge på en camping-tur, bilferie eller ved arbejde på byggeplads mv.

2 616 047

ARB* Udtrækskøkken med komfur

30.593,00 kr.1

Udtrækskøkkenet er super praktisk og multifunktionelt, og det opbevares kompakt i en 1355 mm modulopbygget skufferamme. Det har indbygget komfur, vask, skuffe til køkkenredskaber/bestik og en køkkenbordplade af rustfrit stål, og det kan opstilles og pakkes sammen på blot 15 sekunder! Når køkkenet er trukket ud, drejes komfuret og vasken til venstre og danner et L-formet arbejdsområde. Gaskomfuret har 3 brændere i nemt rengjorte, skålformede forsænkninger af rustfrit stål til vindafskærmning, og det hærdede glaslåg til at klappe op fungerer samtidig som stænkplade, når komfuret er i brug. Den store køkkenbordplade af rustfrit stål er velegnet til at tilberede og servere mad samt meget nem at rengøre.  

Kan anvendes sammen med ARB-skuffesystem, ARB-gulvsæt, side og ARB-gulvsæt, for (tilbehør, bestilles separat) 

  • Selvlåsende i helt udtrukket position, alle låsekomponenter er røde
  • Gaskomfur med 3 brændere med 6 kW effekt, 1 stor 2,5 kW hurtigbrænder og 2 mindre 1,75 kW brændere med batteridrevet elektronisk tænding
  • Gastilførsel via en bajonetlynkobling på 1,2 m slange med regulator, der som en sikkerhedsforanstaltning kun kan tilkobles efter opstilling
  • Automatisk gasafbrydelse, hvis låget lukkes, eller brænderflammen slukker
  • Køkkenbordplade af rustfri stål-kvalitet 304: 1250 x 485 mm med en bæreevne på 30 kg ved jævn vægtfordeling
  • Den sammenfoldelige silikonevask rummer 12 l og har afløbsprop, holder til redskaber og tørrebund til tallerkner; foldes sammen i redskabsskuffen, når vasken er sammenfoldet
  • Stor opbevaringsskuffe til køkkenredskaber, indvendige mål: 450 x 345 x 140 mm (d x b x h)
  • Udtrækskøkken, der passer til alle 1355 mm ARB-skuffer
  • Velegnet til camping, udflugt, fisketure, festival, sportsbegivenheder, arbejdspladser mv.
  • Udtrækskøkken, vægt: 89 kg

Garanti dækket af Ford leverandør. Få mere at vide hos din Ford forhandler.

Vælg en bilmodel for at se flere oplysninger og billeder

Vælg bilmodeller, der passer

1 Vejledende udsalgspris inkl. moms.

*Producentmærket tilbehør er særligt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører og kan være omfattet af andre garantibetingelser. Nærmere oplysninger herom kan fås hos din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

ANSVARSFRASKRIVELSE

© 2024 Ford Motor Company.ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® er varemærker tilhørende Ford eller dets tilknyttede selskaber.

Da Ford foretager løbende produktudvikling, forbeholder vi os ret til på ethvert tidspunkt at ændre specifikationer, farver og priser på de modeller og komponenter, som er vist og beskrevet i denne online publikation, og billedmaterialet kan variere. Kontakt den lokale Ford forhandler for de seneste oplysninger. I denne online publikation ses både Ford originalt tilbehør og et sortiment af udstyr fra vores leverandører. Eftermonteret tilbehør kan påvirke din bils brændstofforbrug. *Producentmærket tilbehør er specielt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører, som ikke er dækket af Ford garanti, og som kan være omfattet af andre garantibetingelser. Oplysninger herom kan fås enten ved at klikke på garantiikonet for hvert enkelt produkt eller ved at kontakte din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

" " " "