5 147 380

Napier Bagtelt (hæktelt)

5.117,00 kr.1

Hækteltet er beregnet til at opstille på jorden og trække hen over bilens åbne bagklap med en universal sluse. Det holdes på plads og justeres med en række remme, så der er adgang til bilens bagagerum med yderligere soveplads, og det er ikke nødvendigt at pakke ud, når der er plads i teltet. Hvis bilen skal bruges i dagtimerne, afmonteres slusen blot, eller den lynes af, så bagteltet kan bruges som et almindeligt telt. Dette 4-personers telt til helårsbrug modstår vejrliget, så det er  beregnet til camping hele året.

  • Farve: blå og grå
  • Fremstillet af polyestertaft af høj kvalitet og polyetylen med tapede sømme
  • Stænger af stål og glasfiber, og i pavillondesign til nem og sikker opstilling
  • Gulv i badekarudformning til effektiv vandtætning
  • Regnbeskyttelsessystem: Oversejl med heltapede sømme
  • Stormflapper med lynlås på vinduer og døre
  • Rummeligt soveareal på 2,74 m x 2,74 m med over 2,13 m indvendig højde i midten og 1,83 m i hjørnerne
  • 1,83 m x 1,83 dørmarkise, der opstilles med 2 stænger og barduner så den kan skygge for solen eller give ly for regn.
  • 2 store indgangsdøre og 3 netvinduer
  • 2 tagvinduer til naturligt lys
  • 2 indbyggede opbevaringslommer
  • Cyklon ventilationssystem
  • Stort opbevaringsnet i loftet med lampeholder
  • Udvidelig bæretaske

Kundefordele:

Med denne komfortable løsning får friluftslivet en helt ny dimension. Ved at trække teltet om i bilens bagagerum er der fuld adgang til yderligere 4 sovepladser eller hvis du har behov for ekstra opbevaring. 

Sådan fungerer det: 
- Indgangen justeres nemt til den optimale lukning. 
- Teltet har 2 store letoplukkelige indgangsdører samt 3 uigennemsigtige vinduer, så nysgerrige blikke holdes på afstand. Samtidig sikre vinduerne frisk luft i kabinen. Et ventilationssystem og et ekstra tagvindue giver en ekstra god udluftning i teltet. 
- 2-i-1 løsning - ønsker du ikke at bruge teltet på bilturen kan du afmontere slusen og benytte teltet helt normalt. 
- Til ekstra opbevaring finder du 2 inderlommer inde i teltet. 
- Med teltets smarte bund-konstruktion undgår du våde fødder, hvis regnvejret trænger sig på. 
- Der følger ligeledes et regnbeskyttlsessystem med oversejl med heltappede sømme og markise. Dette giver både skygge og den rette beskyttelse, når vejret forandre sig. 
- Der er ligeledes stormflapper i vinduespartierne som giver ekstra beskyttelse mod vejrforandringer.  


Garanti dækket af Ford.

Vælg en bilmodel for at se flere oplysninger og billeder

Vælg bilmodeller, der passer

1 Vejledende udsalgspris inkl. moms.

*Producentmærket tilbehør er særligt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører og kan være omfattet af andre garantibetingelser. Nærmere oplysninger herom kan fås hos din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

ANSVARSFRASKRIVELSE

© 2024 Ford Motor Company.ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® er varemærker tilhørende Ford eller dets tilknyttede selskaber.

Da Ford foretager løbende produktudvikling, forbeholder vi os ret til på ethvert tidspunkt at ændre specifikationer, farver og priser på de modeller og komponenter, som er vist og beskrevet i denne online publikation, og billedmaterialet kan variere. Kontakt den lokale Ford forhandler for de seneste oplysninger. I denne online publikation ses både Ford originalt tilbehør og et sortiment af udstyr fra vores leverandører. Eftermonteret tilbehør kan påvirke din bils brændstofforbrug. *Producentmærket tilbehør er specielt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører, som ikke er dækket af Ford garanti, og som kan være omfattet af andre garantibetingelser. Oplysninger herom kan fås enten ved at klikke på garantiikonet for hvert enkelt produkt eller ved at kontakte din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

" " " "