Axion* Opgradering til digital radio

2 146 136

kr. 1.270,001

Med denne forhandlermonterede DAB+ løsning, som passer til flere bilmodeller, kan du lytte til en lang række digitale radiostationer med lyd i cd-kvalitet. Forvalg af 12 radiostationer med hurtigt valg samt displayvisning af grafik og information med albumcover, musiktitler, kunsternavne, nyheder, sportsresultater og meget andet. Med aktuelle trafikmeldinger og rejseinformation via TPEG, så du kan se brændstofpriser, beliggenhed af tankstationer og information om trafikafvikling, pause og tilbagespoling i direkte radio samt AUX-stik til ekstern tilslutning. Sættet indeholder DAB+ modul, antenne, fjernbetjening, alle ledninger samt brugervejledning og monteringsvejledning, Bemærk! For modeller med opvarmet og/eller solreflekterende forrude placeres DAB+ antennen i enten siderude eller bagrude, og DAB+ modulet i sidebeklædningen.


Kundefordele:

 • Effektiv kanal til levering af informationstjenester uden ekstra omkostninger
 • Med flere kanaler og mere indhold får du flere forskellige radiotjenester
 • Nem at indstille ved at søge efter stationsnavne i stedet for frekvenser
 • Et større udvalg af radiostationer
 • En ren lyd, kvalitet og klarhed
 • Mulighed for at sætte på pause og spole tilbage i live radio
 • Sættet indeholder DAB-modtagerboks, fjernbetjening, antenne, strømkabel, monteringsudstyr, monterings-/brugervejledning
 • Hurtig og nem montering
 • Fremstillet i overensstemmelse med DIN ISO 9001-kvalitetsstyringssystemet
 • Testet for elektromagnetisk kompatibilitet (EMC) for at sikre, at der ikke opstår elektromagnetisk interferens (EMI), eller at der sågar sker fysisk skade på de elektriske systemer i bilen
 • Testet (bil-monteret) for at sikre perfekt pasform og funktion i henhold til Fords strikse, globale specifikationer
 • Leveres med to års leverandørgaranti


Garanti dækket af Ford leverandør. Få mere at vide hos din Ford forhandler.


VIGTIGT: Skal monteres på et Autoriseret Ford værksted. Beskadigelse af produktet eller delene som følge af forkert montering dækkes ikke af garantien.

Se bilmodeller, der passer
FIND EN FORHANDLER
Tilføj til ønskeliste

1 Vejledende detailpris, inkl. moms. Kontakt venligst din Ford-forhandler for oplysninger om priser for montering

*Producentmærket tilbehør er særligt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører og kan være omfattet af andre garantibetingelser. Nærmere oplysninger herom kan fås hos din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Da Ford foretager løbende produktudvikling, forbeholder vi os ret til på ethvert tidspunkt at ændre specifikationer, farver og priser på de modeller og komponenter, som er vist og beskrevet i denne online publikation, og billedmaterialet kan variere. Kontakt den lokale Ford forhandler for de seneste oplysninger. I denne online publikation ses både Ford originalt tilbehør og et sortiment af udstyr fra vores leverandører. Eftermonteret tilbehør kan påvirke din bils brændstofforbrug. *Producentmærket tilbehør er specielt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører, som ikke er dækket af Ford garanti, og som kan være omfattet af andre garantibetingelser. Oplysninger herom kan fås enten ved at klikke på garantiikonet for hvert enkelt produkt eller ved at kontakte din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.