Bliv advaret i tide – med et parkeringshjælpesystem, som registrerer hindringer bag eller foran bilen. Parkeringssensorer til for og bag leveres som separate sæt.

Parkeringssensorer basissæt, bag

1 724 804

kr. 1.919,001

Bliv advaret i tide med parkeringshjælp bagest, der registrerer hindringer bag bilen med stor præcision. Systemet består af et standardmæssigt basissæt og et modelspecifikt monteringssæt til optimal placering af følerne. Kræver modelspecifikt monteringssæt.


Garanti dækket af Ford.


VIGTIGT: Skal monteres på et Autoriseret Ford værksted. Beskadigelse af produktet eller delene som følge af forkert montering dækkes ikke af garantien.

Se bilmodeller, der passer
FIND EN FORHANDLER
Tilføj til ønskeliste
Nødvendige monteringsdele
Parkeringssensorer modelspecifikt monteringssæt Bliv advaret i tide med parkeringshjælp bagest, der registrerer hindringer bag bilen med stor præcision. Systemet består af et standardmæssigt basissæt og et modelspecifikt monteringssæt til optimal placering af følerne..
Garanti dækket af Ford.
Reservedelsnr.: 1 804 503 kr. 407,00
Tilføj til ønskeliste

1 Vejledende detailpris, inkl. moms. Kontakt venligst din Ford-forhandler for oplysninger om priser for montering

2 Vejledende udsalgspris inkl. moms, spørg din Ford forhandler om eventuelle udgifter til montering og maling.

*Producentmærket tilbehør er særligt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører og kan være omfattet af andre garantibetingelser. Nærmere oplysninger herom kan fås hos din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Da Ford foretager løbende produktudvikling, forbeholder vi os ret til på ethvert tidspunkt at ændre specifikationer, farver og priser på de modeller og komponenter, som er vist og beskrevet i denne online publikation, og billedmaterialet kan variere. Kontakt den lokale Ford forhandler for de seneste oplysninger. I denne online publikation ses både Ford originalt tilbehør og et sortiment af udstyr fra vores leverandører. Eftermonteret tilbehør kan påvirke din bils brændstofforbrug. *Producentmærket tilbehør er specielt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører, som ikke er dækket af Ford garanti, og som kan være omfattet af andre garantibetingelser. Oplysninger herom kan fås enten ved at klikke på garantiikonet for hvert enkelt produkt eller ved at kontakte din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.