Gør køreturen lidt mere komfortabel med dette praktiske armlæn og få samtidig mere opbevaringsplads.

Rati* Armlæn design 'Armster 2'

2 025 498

kr. 849,001

Til placering mellem forsæderne, armlænet har et indbygget opbevaringsrum og et smart transportabelt etui med plads til kørekort, tegnebog eller mobiltelefon - lige til at hægte på din livrem og tage med dig! Højdejustering i 4 forskellige positioner, og den øverste del kan skydes frem for yderligere komfort. Armlænet er matsort med blanksort indsats, og inkluderer holder til kuglepen og mønter.


Kundefordele:

  • Førende leverandør af innovativt tilbehør som øger kørekomforten
  • Førsteklasses produktion i henhold til OEM-standarder ved brug af en sammensætning af slidstærke og innovative materialer
  • Udviklet og designet guidet af (FMEA) produktoptimering (Fejl-Mulighed og Effekt-Analyse)
  • Designet til at give en høj grad af komfort kombineret med praktiske ekstrafunktioner
  • Produceret på et økovenligt produktionssted ved brug af vedvarende energi med naturlig ventilation uden brug af gas og airconditionanlæg
  • Fremstillet i overensstemmelse med DIN ISO 9001- og DIN ISO 14001-kvalitetsstyringssystem
  • Kvalitetssikringsproces involverer testcyklusser med henblik på holdbarhed, varme- og kuldebestandighed, brændbarhed, modstandsdygtighed over for afslidning, friktion og pletter, lugtforekomst og tildugning (mængde af kondens på ruder eller indtræk)
  • Gennemtestet på bilen for at sikre perfekt pasform og funktion
  • Nem at montere
  • Leveres med to års leverandørgaranti


Garanti dækket af Ford leverandør. Få mere at vide hos din Ford forhandler.


VIGTIGT: Skal monteres på et Autoriseret Ford værksted. Beskadigelse af produktet eller delene som følge af forkert montering dækkes ikke af garantien.

Se bilmodeller, der passer
FIND EN FORHANDLER
Tilføj til ønskeliste

1 Vejledende detailpris, inkl. moms. Kontakt venligst din Ford-forhandler for oplysninger om priser for montering

*Producentmærket tilbehør er særligt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører og kan være omfattet af andre garantibetingelser. Nærmere oplysninger herom kan fås hos din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Da Ford foretager løbende produktudvikling, forbeholder vi os ret til på ethvert tidspunkt at ændre specifikationer, farver og priser på de modeller og komponenter, som er vist og beskrevet i denne online publikation, og billedmaterialet kan variere. Kontakt den lokale Ford forhandler for de seneste oplysninger. I denne online publikation ses både Ford originalt tilbehør og et sortiment af udstyr fra vores leverandører. Eftermonteret tilbehør kan påvirke din bils brændstofforbrug. *Producentmærket tilbehør er specielt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører, som ikke er dækket af Ford garanti, og som kan være omfattet af andre garantibetingelser. Oplysninger herom kan fås enten ved at klikke på garantiikonet for hvert enkelt produkt eller ved at kontakte din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.