Luftkompressoren kan være uundværlig både arbejdsmæssigt og i fritiden, fx. til hurtig oppumpning af dæk og alle former for fritidsudstyr.

2 616 039

ARB* Luftkompressor transportabel, høj ydeevne, 12 V

3.003,00 kr.1

Luftkompressoren er bygget af 100% lette højstyrkematerialer, er støjsvag og har ekstra lang levetid. Den har markedets bedste flowhastighed, er beregnet til hurtig oppumpning og har en række øvrige funktioner både til arbejde og fritid. I sættet medfølger en orange luftslange (ca. 6 m), batteriklemmer og pumpesæt i en smart, slidstærk taske. 

  • Beskyttet mod fugt og støv
  • Hårdanodiseret cylinderboring til nedsat friktion
  • Teflonbelagt stempelpakning af kulfiber til maksimal, problemfri levetid
  • Er udstyret med en overtryksventil
  • Motoren er varmebeskyttet indvendigt mod beskadigelse på grund af ekstreme temperatur
  • Kraftig maxisikring beregnet til in-line kredsløbsbeskyttelse også til erhvervsbrug

Garanti dækket af Ford leverandør. Få mere at vide hos din Ford forhandler.

Vælg en bilmodel for at se flere oplysninger og billeder

Vælg bilmodeller, der passer

1 Vejledende udsalgspris inkl. moms.

*Producentmærket tilbehør er særligt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører og kan være omfattet af andre garantibetingelser. Nærmere oplysninger herom kan fås hos din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Da Ford foretager løbende produktudvikling, forbeholder vi os ret til på ethvert tidspunkt at ændre specifikationer, farver og priser på de modeller og komponenter, som er vist og beskrevet i denne online publikation, og billedmaterialet kan variere. Kontakt den lokale Ford forhandler for de seneste oplysninger. I denne online publikation ses både Ford originalt tilbehør og et sortiment af udstyr fra vores leverandører. Eftermonteret tilbehør kan påvirke din bils brændstofforbrug. *Producentmærket tilbehør er specielt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører, som ikke er dækket af Ford garanti, og som kan være omfattet af andre garantibetingelser. Oplysninger herom kan fås enten ved at klikke på garantiikonet for hvert enkelt produkt eller ved at kontakte din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.