Med luksus-markiserummet undgås nysgerrige blikke, og det beskytter samtidigt mod vejrliget.

2 616 033

ARB* Deluxe-markiserum med gulv og sidepaneler, 2 x 2,5 m

2.655,00 kr.1

Bruges som et lukket rum eller myggenet, til at undgå nysgerrige blikke og som ekstra beskyttelse mod vejrliget og insekter ved camping. Markiserummet opstilles nemt og hurtigt ved at fastgøre det til markisen ved hjælp af markisens rebskinner og hægter til markiserummet, hvorefter det fastgøres til gulvet med remmene. Rummet har 3 dobbeltlagede sideydervægge med robuste net-stofdøre med lynlås, 1 sidevæg med robust dør med lynlås til bilen, eget loft af net-stof til temperaturkøling og et slidstærkt, vandtæt gulv.

Anvendes sammen med ARB-markisen (købes separat)

  • Kraftigt, vandtæt gulv af polyetylen
  • Giver et ekstra 2 x 2,5 m tørt areal til camping
  • 3 sideydervægge, der kan rulles op, så der er adgang til de indvendige netpaneler
  • 2 åbninger med lynlås i de øverste hjørner til indføring af strømkabel
  • Vandtæt og UV-beskyttende

Garanti dækket af Ford leverandør. Få mere at vide hos din Ford forhandler.

Vælg en bilmodel for at se flere oplysninger og billeder

Vælg bilmodeller, der passer

1 Vejledende udsalgspris inkl. moms.

*Producentmærket tilbehør er særligt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører og kan være omfattet af andre garantibetingelser. Nærmere oplysninger herom kan fås hos din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Da Ford foretager løbende produktudvikling, forbeholder vi os ret til på ethvert tidspunkt at ændre specifikationer, farver og priser på de modeller og komponenter, som er vist og beskrevet i denne online publikation, og billedmaterialet kan variere. Kontakt den lokale Ford forhandler for de seneste oplysninger. I denne online publikation ses både Ford originalt tilbehør og et sortiment af udstyr fra vores leverandører. Eftermonteret tilbehør kan påvirke din bils brændstofforbrug. *Producentmærket tilbehør er specielt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører, som ikke er dækket af Ford garanti, og som kan være omfattet af andre garantibetingelser. Oplysninger herom kan fås enten ved at klikke på garantiikonet for hvert enkelt produkt eller ved at kontakte din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.