En grundregel i motorløb er jo lavere vægt, desto større dynamik. Ford Performance fælge er smedede alufælge. På grund af den højteknologiske produktionsproces forbedres både kørekomfort og køreegenskaberne, især ved montering sammen med de specialkonstruerede støddæmpere med fjedre. Ford Performance alufælgene er i umiskendeligt motorsport-design og har desuden 3 lag super vejrbestandig lak i mat "Magnetite" specialfarve – til føreren, der er ambitiøs med sin kørsel.

18" Ford Performance-hjul Flow-Form letvægtsfælg med Ford Performance logo, 10-eget design, Magnetite Matt

Ford Fiesta 07-2017, ST

2 308 131

kr. 3.527,001

7,5 x 18", indpresningsdybde 42,5. Monteret med sommerdæk Michelin Super Sport, størrelse 205/40 R18 86Y


Kundefordele:

Ford Performance flow-form alufælge med egen typegodkendelse og inspireret af racerløb kombinerer alle fordelene ved standardfælgene fra Ford, men har endnu højere specifikationer, som gør forskellen for den motorsportsinteresserede billist:

 • En fremstillingsproces, som er en af de mest avancerede teknologier i hjulindustrien.
 • Ved flow forming påføres tryk på fælgens indvendige trommel, mens det roterer, og efter det er blevet støbt. Denne proces udvider og komprimerer aluminiummet, som øger den strækbare styrke. I denne henseende har processen ligheder med dem fra smedeprocessen.
 • Slutproduktet er betydeligt lettere, stærkere, har en øget udstrækning og en langt større stødsikkerhed samt mulighed for at øge lastkapaciteten i forhold til en traditionel, støbt fælg (af samme design).
 • Unikt udseende takket være det sofistikerede design, vejrbestandig lak i tre lag i en mat specialfarve Magnetite samt det karakteristiske Ford Performace-logo.
 • De er den perfekte løsning til din bil sammen med bekræftelsescertifikatet (COC).
 • Fremstillet i overensstemmelse med DIN ISO 9001-kvalitetsstyringssystemet.
 • Overholder Fords globale specifikationer og gennemtestes for styrke og holdbarhed.
 • Fremstillet af innovative materialer af højeste kvalitet.
 • Har en vinterbestandig overflade og er testet i lang tid med saltspray for at sikre en fremragende modstandsdygtighed over for korrosion.
 • Kontrolleret med røntgen for defekter i fremstillingsprocessen for hver eneste fælg.
 • Undersøgt i lang tid både på testbænke og på biler for at sikre, at de lever op til sikkerhedskravene gennem hele bilens levetid, og at bilens køreegenskaber og ydeevne ikke påvirkes.
 • Fords originale centerkapsler og hjulmøtrikker kan bruges, så yderligere dele er ikke påkrævet.
 • Specielt designet til din Ford betyder, at det ikke er nødvendigt at foretage modifikationer af nogen art, så der er ingen skjulte krav, der skal opfyldes. Monter dem blot, og glem så alt om dem igen.
 • Designet til at komplementere bilens stil.
 • Leveres med Ford garanti

Garanti dækket af Ford.


VIGTIGT: Skal monteres på et Autoriseret Ford værksted. Beskadigelse af produktet eller delene som følge af forkert montering dækkes ikke af garantien.

Vælg en bilmodel for at se flere oplysninger og billeder

Vælg bilmodeller, der passer

1 Vejledende detailpris, inkl. moms. Kontakt venligst din Ford-forhandler for oplysninger om priser for montering. Bemærk, at der eventuelt kræves supplerende dele til montering. Prisen er pr. alufælg uden dæk.

*Producentmærket tilbehør er særligt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører og kan være omfattet af andre garantibetingelser. Nærmere oplysninger herom kan fås hos din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Da Ford foretager løbende produktudvikling, forbeholder vi os ret til på ethvert tidspunkt at ændre specifikationer, farver og priser på de modeller og komponenter, som er vist og beskrevet i denne online publikation, og billedmaterialet kan variere. Kontakt den lokale Ford forhandler for de seneste oplysninger. I denne online publikation ses både Ford originalt tilbehør og et sortiment af udstyr fra vores leverandører. Eftermonteret tilbehør kan påvirke din bils brændstofforbrug. *Producentmærket tilbehør er specielt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører, som ikke er dækket af Ford garanti, og som kan være omfattet af andre garantibetingelser. Oplysninger herom kan fås enten ved at klikke på garantiikonet for hvert enkelt produkt eller ved at kontakte din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.