3 Eksteriørbeskyttelse Tilbehør til S-MAX 2015

Stænklapper bag, formede
Stænklapper bag, formede

kr. 353,001

1 916 719

Tilføj til ønskeliste
Vis oplysninger
Stænklapper for, formede
Stænklapper for, formede

Til fabriksmonterede, formstøbte sideskørter i farve, ikke i kombination med sideskørter, der indgår i udvendigt stylingsæt (ekstraudstyr)

kr. 353,001

1 916 715

Tilføj til ønskeliste
Vis oplysninger
Stænklapper forrest, formede
Stænklapper forrest, formede

Ford S-MAX 06-2015, Til fabriksmonterede, lakerede sideskørter, ikke i kombination med sideskørter, der indgår i udvendigt stylingsæt (ekstraudstyr)

kr. 353,001

1 916 717

Tilføj til ønskeliste
Vis oplysninger

1 Vejledende detailpris, inkl. moms. Kontakt venligst din Ford-forhandler for oplysninger om priser for montering

*Producentmærket tilbehør er særligt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører og kan være omfattet af andre garantibetingelser. Nærmere oplysninger herom kan fås hos din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.


ANSVARSFRASKRIVELSE

Da Ford foretager løbende produktudvikling, forbeholder vi os ret til på ethvert tidspunkt at ændre specifikationer, farver og priser på de modeller og komponenter, som er vist og beskrevet i denne online publikation, og billedmaterialet kan variere. Kontakt den lokale Ford forhandler for de seneste oplysninger. I denne online publikation ses både Ford originalt tilbehør og et sortiment af udstyr fra vores leverandører. Eftermonteret tilbehør kan påvirke din bils brændstofforbrug. *Producentmærket tilbehør er specielt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører, som ikke er dækket af Ford garanti, og som kan være omfattet af andre garantibetingelser. Oplysninger herom kan fås enten ved at klikke på garantiikonet for hvert enkelt produkt eller ved at kontakte din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.