Anhængertræk, aftageligt

2 051 831

kr. 4.140,001

Kun sammen med modelspecifikt el-monteringssæt, passer også til biler med stylingsæt og håndfri betjening af bagklap, til cykelholder med op til 3 cykler


Garanti dækket af Ford.

Vælg en bilmodel for at se flere oplysninger og billeder

Vælg bilmodeller, der passer
Aftageligt anhængertræk, trækarmen afmonteres praktisk, når du ikke har brug for den. Anhængertrækket er designet for fuld integration med el-systemet i din Ford.
Nødvendige monteringsdele
Modul til anhænger Sæt indeholder elektronisk modul og monteringsmaterialer. Udtag til anhængerlygter og relækoblet strømforsyning til opladning af et batteri i anhængeren, nødvendigt sammen med el-monteringssæt.
Garanti dækket af Ford.
Reservedelsnr.: 2 132 127 kr. 858,00
Tilføj til ønskeliste
El-monteringssæt til anhængertræk 13-benet stikdåse Nødvendig til montering af fast- og aftageligt anhængertræk. fra 09/2016 fra og med
Garanti dækket af Ford.
Reservedelsnr.: 2 090 652 kr. 1.090,00
Tilføj til ønskeliste
El-monteringssæt til anhængertræk 13-benet stikdåse Nødvendig til montering af fast og aftageligt anhængertræk.
Garanti dækket af Ford.
Reservedelsnr.: 2 014 049 kr. 1.090,00
Tilføj til ønskeliste

1 Vejledende detailpris, inkl. moms. Kontakt venligst din Ford-forhandler for oplysninger om priser for montering

2 Vejledende udsalgspris inkl. moms, spørg din Ford forhandler om eventuelle udgifter til montering og maling.

*Producentmærket tilbehør er særligt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører og kan være omfattet af andre garantibetingelser. Nærmere oplysninger herom kan fås hos din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Da Ford foretager løbende produktudvikling, forbeholder vi os ret til på ethvert tidspunkt at ændre specifikationer, farver og priser på de modeller og komponenter, som er vist og beskrevet i denne online publikation, og billedmaterialet kan variere. Kontakt den lokale Ford forhandler for de seneste oplysninger. I denne online publikation ses både Ford originalt tilbehør og et sortiment af udstyr fra vores leverandører. Eftermonteret tilbehør kan påvirke din bils brændstofforbrug. *Producentmærket tilbehør er specielt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører, som ikke er dækket af Ford garanti, og som kan være omfattet af andre garantibetingelser. Oplysninger herom kan fås enten ved at klikke på garantiikonet for hvert enkelt produkt eller ved at kontakte din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.