DanTracker* Gps-tracker Safety Guard GPS 1A

2 178 820

kr. 1.592,001

Anvender gps til at følge positionen af din bil, og gør det muligt at finde den, hvis den bliver væk eller stjålet. Med det smalle design gemmes den nemt diskret væk, og det indbyggede, langtidsholdbare batteri fungerer uafhængigt af bilens strømforsyning. Sporingen af bilens position og individuelle indstillinger kan foretages hvor som helst fra via smartphone-app eller websted. Stødsikker og vandtæt, op til 10 års batteristrømtid, sim-kort medfølger, gratis smartphone-app til at downloade. I live-mode sender gps-enheden sin position hvert 5. minut, når den er i bevægelse. Der kan også oprettes et geofence med forskellig afstand omkring bilen (300, 500 eller 1000 m). Der sendes en besked, når bilen kører ud af det indstillede geofence-område. Monteres nemt. Bemærk: Kræver brugerkonto og betalingsabonnement hos DanTracker. Med forbehold for DanTrackers betingelser og vilkår


Garanti dækket af Ford leverandør. Få mere at vide hos din Ford forhandler.

Vælg en bilmodel for at se flere oplysninger og billeder

Vælg bilmodeller, der passer

1 Vejledende udsalgspris inkl. moms.

*Producentmærket tilbehør er særligt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører og kan være omfattet af andre garantibetingelser. Nærmere oplysninger herom kan fås hos din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Da Ford foretager løbende produktudvikling, forbeholder vi os ret til på ethvert tidspunkt at ændre specifikationer, farver og priser på de modeller og komponenter, som er vist og beskrevet i denne online publikation, og billedmaterialet kan variere. Kontakt den lokale Ford forhandler for de seneste oplysninger. I denne online publikation ses både Ford originalt tilbehør og et sortiment af udstyr fra vores leverandører. Eftermonteret tilbehør kan påvirke din bils brændstofforbrug. *Producentmærket tilbehør er specielt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører, som ikke er dækket af Ford garanti, og som kan være omfattet af andre garantibetingelser. Oplysninger herom kan fås enten ved at klikke på garantiikonet for hvert enkelt produkt eller ved at kontakte din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.