Navigationsholder til A-stolpe

1 744 750

kr. 410,001

Elegant og robust indbygget monteringsløsning til bestemte modeller af bærbare navigationssystemer, f.eks. Garmin. Separat beslag og ledningsnet kræves for montering.


Garanti dækket af Ford.

Vælg en bilmodel for at se flere oplysninger og billeder

Vælg bilmodeller, der passer
Navigationsholderen monteres smart på bilens A-stolpe i venstre side uden sugekop og uden synlige ledninger på instrumentpanelet. Placeringen af navigationen kan justeres i alle vinkler til forskellige kørestillinger, så føreren har uhindret udsyn. Denne praktiske holderfunktion gør det nemt at flytte navigationen fra bil til bil.
Nødvendige monteringsdele
Ledningsnet til Ford A-stolpeholder Alle nødvendige ledninger fra holder til bilens ledningsnet.
Garanti dækket af Ford.
Reservedelsnr.: 1 714 747 kr. 235,00
Tilføj til ønskeliste
Wollnikom* Beslag til Garmin®* Drive serien med 4", 5" og 6" skærm Anvendes sammen med holderen til A-stolpen (understøtter ikke TMC).
Garanti dækket af Ford leverandør. Få mere at vide hos din Ford forhandler.
Reservedelsnr.: 2 010 108 kr. 464,00
Tilføj til ønskeliste
Garmin®* Beslag med TMC Til Garmin®* nüvi® nüvi 23xx, nüvi 24xx, nüvi 34xx, nüvi 35xx og nüvi 37xx.
Garanti dækket af Ford leverandør. Få mere at vide hos din Ford forhandler.
Reservedelsnr.: 1 794 219 kr. 590,00
Tilføj til ønskeliste

1 Vejledende detailpris, inkl. moms. Kontakt venligst din Ford-forhandler for oplysninger om priser for montering

2 Vejledende udsalgspris inkl. moms, spørg din Ford forhandler om eventuelle udgifter til montering og maling.

*Producentmærket tilbehør er særligt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører og kan være omfattet af andre garantibetingelser. Nærmere oplysninger herom kan fås hos din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Da Ford foretager løbende produktudvikling, forbeholder vi os ret til på ethvert tidspunkt at ændre specifikationer, farver og priser på de modeller og komponenter, som er vist og beskrevet i denne online publikation, og billedmaterialet kan variere. Kontakt den lokale Ford forhandler for de seneste oplysninger. I denne online publikation ses både Ford originalt tilbehør og et sortiment af udstyr fra vores leverandører. Eftermonteret tilbehør kan påvirke din bils brændstofforbrug. *Producentmærket tilbehør er specielt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører, som ikke er dækket af Ford garanti, og som kan være omfattet af andre garantibetingelser. Oplysninger herom kan fås enten ved at klikke på garantiikonet for hvert enkelt produkt eller ved at kontakte din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.