Hvordan kan du bedst lide at lytte til musik? Højt, i knivskarp lydkvalitet? Så har vi det helt rigtige højttalersystem til dig. Udvalget af Pioneer+ højttalere forrest og bagest i bilen leverer førsteklasses lyd og en yderst solid basbund – i perfekt samklang med din Ford.

Pioneer* Højttaler TS-A1600C

2 409 074

6.5" (16,51 cm) 2-vejs højttalersystem, maks. 350 W. Lydopgraderingen er nem at montere. Den blå sprøjtestøbte kegle af polypropylen leverer fremragende mellembaslyd. Lydkonceptet Open & Smooth reproducerer det brede lydfelt og energien i en live- performance helt præcist – takket være den jævne ikke-aksiale frekvensrespons, generel lav forvrængning og lav delefrekvensesuden. Med multi-fit adapter til ekstra monteringsfleksibilitet og forbedret lyd


Garanti dækket af Ford leverandør. Få mere at vide hos din Ford forhandler.

Se bilmodeller, der passer
FIND EN FORHANDLER
Tilføj til ønskeliste

*Producentmærket tilbehør er særligt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører og kan være omfattet af andre garantibetingelser. Nærmere oplysninger herom kan fås hos din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Da Ford foretager løbende produktudvikling, forbeholder vi os ret til på ethvert tidspunkt at ændre specifikationer, farver og priser på de modeller og komponenter, som er vist og beskrevet i denne online publikation, og billedmaterialet kan variere. Kontakt den lokale Ford forhandler for de seneste oplysninger. I denne online publikation ses både Ford originalt tilbehør og et sortiment af udstyr fra vores leverandører. Eftermonteret tilbehør kan påvirke din bils brændstofforbrug. *Producentmærket tilbehør er specielt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører, som ikke er dækket af Ford garanti, og som kan være omfattet af andre garantibetingelser. Oplysninger herom kan fås enten ved at klikke på garantiikonet for hvert enkelt produkt eller ved at kontakte din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.