Pioneer* Audiosystem DEH-1900UB

2 110 681

kr. 657,001

Stereomodtager med CD-drev, MOSFET 50 W x 4 effektforstærker, RDS FM/AM-tuner, kompatibel med filformaterne MP3, WMA, WAV og FLAC, nem tilslutning af iPod®, iPhone® og Android enheder via USB, inkl. batteriopladefunktion, med AUX-stik og USB-port på frontpanel og RCA-udgang bagest. Aftageligt frontpanel, med beskyttende etui. Bemærk: Fungerer ikke sammen med fabriksmonteret effektforstærker/subwoofer. Kun til modeller med fabriksmonteret radioforberedelsespakke. Antenneadapter og adapter til CAN-bus/fjernbetjening (modeller med fabriksmonteret ratknapbetjening) eller ISO-adapter (modeller uden fabriksmonteret ratknapbetjening) nødvendig til montering. Adapter til CAN-bus/fjernbetjening er kun nødvendig, hvis der ønskes betjening af radiofunktioner via den fabriksmonterede ratknapbetjening. I alle øvrige tilfælde kan ISO-adapteren anvendes.


Garanti dækket af Ford leverandør. Få mere at vide hos din Ford forhandler.

Se bilmodeller, der passer
FIND EN FORHANDLER
Tilføj til ønskeliste
Med et audiosystem fra vores stærke sortiment kan du nyde krystalklar lyd, mens du kører i din Ford. Alle vores bilaudiosystemer har den nyeste teknologi, som f.eks. USB-tilslutning, afspilning af MP3-filer og kompatibilitet med iPhone®/Android smartphones.
Nødvendige monteringsdele
Pioneer* ISO-adapter Nødvendig til montering af Pioneer audiosystemer eller multimedie-navigationssystemer på biler uden fabriksmonteret ratknapbetjening. Kan også monteres i stedet for adapter til CAN-bus/fjernbetjening, hvis fabriksmonteret ratknapbetjening ikke ønskes .
Garanti dækket af Ford leverandør. Få mere at vide hos din Ford forhandler.
Reservedelsnr.: 2 110 691 kr. 58,00
Tilføj til ønskeliste
Pioneer* Antenneadapter Nødvendig for tilslutning af bilens radioantenne til Pioneer* 1-DIN audiosystemer.
Garanti dækket af Ford leverandør. Få mere at vide hos din Ford forhandler.
Reservedelsnr.: 2 126 482 kr. 118,00
Tilføj til ønskeliste
STC Europe* Adapter til CAN-bus/fjernbetjening Påkrævet til montering af Pioneer* radioer og multimedie-navigationssystemer, tilsluttes til betjening via bilens ratknapper og visning af info om bilens klimaanlæg og parkeringshjælp.
Garanti dækket af Ford leverandør. Få mere at vide hos din Ford forhandler.
Reservedelsnr.: 1 789 584 kr. 950,00
Tilføj til ønskeliste

1 Vejledende detailpris, inkl. moms. Kontakt venligst din Ford-forhandler for oplysninger om priser for montering

2 Vejledende udsalgspris inkl. moms, spørg din Ford forhandler om eventuelle udgifter til montering og maling.

*Producentmærket tilbehør er særligt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører og kan være omfattet af andre garantibetingelser. Nærmere oplysninger herom kan fås hos din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Da Ford foretager løbende produktudvikling, forbeholder vi os ret til på ethvert tidspunkt at ændre specifikationer, farver og priser på de modeller og komponenter, som er vist og beskrevet i denne online publikation, og billedmaterialet kan variere. Kontakt den lokale Ford forhandler for de seneste oplysninger. I denne online publikation ses både Ford originalt tilbehør og et sortiment af udstyr fra vores leverandører. Eftermonteret tilbehør kan påvirke din bils brændstofforbrug. *Producentmærket tilbehør er specielt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører, som ikke er dækket af Ford garanti, og som kan være omfattet af andre garantibetingelser. Oplysninger herom kan fås enten ved at klikke på garantiikonet for hvert enkelt produkt eller ved at kontakte din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.