Bury* POWERMOUNT-system

2 279 204

kr. 610,001

Premium (OEM) smartphone-holder til midterkonsol, konsol imellem sæder, instrumentpanel eller eventuelt til navigationsholder på A-stolpen. Brugervenligt universalsystem til smartphone-opladning med monteringsfod, justerbar holderarm og USB-opladningsholder. Ekstra justerbart system i 4 retninger til optimal placering af enheden i holderarmen. Passer diskret ind overalt i kabinen på din Ford med sit moderne design, kvalitetsmaterialer og fleksible placeringsmuligheder. Monteringen med selvklæbende tape gør, at systemet kan udskiftes og afmonteres uden at efterlade spor. Kan også monteres permanent med skruer. USB til Lightning-adapter til opladning af iPhone® (fra og med iPhone® 5) og Micro USB til alle øvrige enheder kan købes som tilbehør. Godkendelser: CE, RECYCLE-symbolet og RoHS


Garanti dækket af Ford leverandør. Få mere at vide hos din Ford forhandler.

Se bilmodeller, der passer
FIND EN FORHANDLER
Tilføj til ønskeliste

1 Vejledende udsalgspris inkl. moms.

*Producentmærket tilbehør er særligt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører og kan være omfattet af andre garantibetingelser. Nærmere oplysninger herom kan fås hos din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Da Ford foretager løbende produktudvikling, forbeholder vi os ret til på ethvert tidspunkt at ændre specifikationer, farver og priser på de modeller og komponenter, som er vist og beskrevet i denne online publikation, og billedmaterialet kan variere. Kontakt den lokale Ford forhandler for de seneste oplysninger. I denne online publikation ses både Ford originalt tilbehør og et sortiment af udstyr fra vores leverandører. Eftermonteret tilbehør kan påvirke din bils brændstofforbrug. *Producentmærket tilbehør er specielt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører, som ikke er dækket af Ford garanti, og som kan være omfattet af andre garantibetingelser. Oplysninger herom kan fås enten ved at klikke på garantiikonet for hvert enkelt produkt eller ved at kontakte din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.