Farvevælger
Alufælge giver din Ford sit helt eget, personlige look og understreger elegant din bils design fra alle synsvinkler. Hver enkelt fælg er testet mod alle modelvarianter, så der er garanti for kvalitet, sikkerhed og – selvfølgelig – flot design.

Alufælg 19" bag, 5 x 2-eget design, Forged Silver

2 179 556

kr. 7.150,001

9,5 x 19", indpresningsdybde 52,5, til dækstørrelse 275/40 R19. Tilhørende 9 x 19" alufælge til forhjul er nødvendige til montering (serienr. 2179552)

Kun alufælg uden monteringsdele. Ekstra komponenter nødvendige til montering.


Kundefordele:

Fords alufælge med egen typegodkendelse er udviklet med sikkerheden in mente:

 • De er den perfekte løsning til din bil sammen med bekræftelsescertifikatet (COC).
 • Fremstillet i overensstemmelse med DIN ISO 9001-kvalitetsstyringssystemet.
 • Overholder Fords globale specifikationer og gennemtestes for styrke og holdbarhed.
 • Fremstillet af innovative materialer af højeste kvalitet.
 • Har en vinterbestandig overflade og er testet i lang tid med saltspray for at sikre en fremragende modstandsdygtighed over for korrosion.
 • Hver eneste fælg er kontrolleret med røntgen for defekter i fremstillingsprocessen.
 • Undersøgt i lang tid både på testbænke og på biler for at sikre, at de lever op til sikkerhedskravene gennem hele bilens levetid, og at bilens køreegenskaber og ydeevne ikke påvirkes.
 • Fords originale centerkapsler og hjulmøtrikker kan genbruges, så yderligere monteringsdele er ikke nødvendige.
 • Specielt designet til din Ford betyder, at der ikke skal foretages modifikationer af nogen art, så der er ingen skjulte krav, der skal opfyldes i forbindelse med monteringen
 • Designet til at komplementere bilens stil.
 • Leveres med Ford garanti


Garanti dækket af Ford.

FIND EN FORHANDLER
Tilføj til ønskeliste
Se på bilmodeller

1 Vejledende detailpris, inkl. moms. Kontakt venligst din Ford-forhandler for oplysninger om priser for montering Prisen er pr. alufælg uden dæk og montering.

*Producentmærket tilbehør er særligt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører og kan være omfattet af andre garantibetingelser. Nærmere oplysninger herom kan fås hos din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Da Ford foretager løbende produktudvikling, forbeholder vi os ret til på ethvert tidspunkt at ændre specifikationer, farver og priser på de modeller og komponenter, som er vist og beskrevet i denne online publikation, og billedmaterialet kan variere. Kontakt den lokale Ford forhandler for de seneste oplysninger. I denne online publikation ses både Ford originalt tilbehør og et sortiment af udstyr fra vores leverandører. Eftermonteret tilbehør kan påvirke din bils brændstofforbrug. *Producentmærket tilbehør er specielt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører, som ikke er dækket af Ford garanti, og som kan være omfattet af andre garantibetingelser. Oplysninger herom kan fås enten ved at klikke på garantiikonet for hvert enkelt produkt eller ved at kontakte din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.