Sportsudstødning rustfrit stål, med forkromet dobbelt afgangsrør

2 216 686

kr. 13.900,001

Til montering efter den fabriksmonterede katalysator. Integreret X-rør erstatter midterste lyddæmper, 2,5" (6,35 cm) dornbukket rør, 4" (10,16 cm) rørhalediameter. Til montering i de fabriksmonterede ophæng.

Ikke tilladt på offentlig vejIkke tilladt på offentlig vej


Garanti dækket af Ford.

Vælg en bilmodel for at se flere oplysninger og billeder

Vælg bilmodeller, der passer
Få den lækre fornemmelse af motorsport ved at udstyre din Ford med en førsteklasses sportsudstødning i rustfrit stål. Lyddæmperne leverer ikke blot skøn lyd, men også ekstra motoreffekt ved effektivt at reducere modtrykket i udstødningen. Og de opsigtsvækkende halerør gør hækken ekstra imponerende, så ingen er i tvivl om, at bilen foran ikke er helt almindelig! Fås i forskellige trinvarianter fra sporty, lyddæmpet udstødning, der er tilladt på offentlig vej, til den rå og rene motorsportslyd udelukkende til banekørsel.

1 Vejledende udsalgspris inkl. moms.

*Producentmærket tilbehør er særligt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører og kan være omfattet af andre garantibetingelser. Nærmere oplysninger herom kan fås hos din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Da Ford foretager løbende produktudvikling, forbeholder vi os ret til på ethvert tidspunkt at ændre specifikationer, farver og priser på de modeller og komponenter, som er vist og beskrevet i denne online publikation, og billedmaterialet kan variere. Kontakt den lokale Ford forhandler for de seneste oplysninger. I denne online publikation ses både Ford originalt tilbehør og et sortiment af udstyr fra vores leverandører. *Producentmærket tilbehør er specielt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører, som ikke er dækket af Ford garanti, og som kan være omfattet af andre garantibetingelser. Oplysninger herom kan fås enten ved at klikke på garantiikonet for hvert enkelt produkt eller ved at kontakte din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.