GT-kompressorsæt

2 216 665

kr. 78.354,001

Sæt med 2.3L TVS-kompressor. Med fireknastede rotorer, til- og afgangsporte med høj gennemstrømning, som forbedrer varmevirkningsgraden og dermed øger fyldningsgraden ved højere omdrejninger pr. minut, nedre indsugningsmanifold, dobbelt 60 mm elektronisk styret gasspjældshus, luftindtagssystem, brændstofgrenrør, komplet luft-til-væske intercoolersystem med pumpe, varmeveksler og beholder. Med højkapacitets-drivrem, indsprøjtningsdyser med høj impedans og Ford-mærket kalibreringssoftware til sport-kalibrering med markant forbedret speeder respons og fornemmelse af motorkraft. Giver en forøgelse på op til 670 hk ved ca. 0,62 bar. Bemærk: Installation af kalibreringssoftware kræver en bærbar computer og internetopkobling. Kalibreringen understøtter ikke aktiv fartpilot (AAC). Til højrestyrede modeller er et ekstra monteringssæt nødvendigt.

Ikke tilladt på offentlig vejIkke tilladt på offentlig vej


Garanti dækket af Ford.

Vælg en bilmodel for at se flere oplysninger og billeder

Vælg bilmodeller, der passer
Den absolut førende teknologi til forøgelse af motorkraften: Det super avancerede GT turboladersæt er ikke bare en kompressor. Dette komplette Ford konstruerede tuningssystem får motoren til at yde med topeffekt til motorløb. Og lægger toptryk på dine modkørere. Ikke tilladt på offentlig vej!

1 Vejledende detailpris, inkl. moms. Kontakt venligst din Ford-forhandler for oplysninger om priser for montering

*Producentmærket tilbehør er særligt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører og kan være omfattet af andre garantibetingelser. Nærmere oplysninger herom kan fås hos din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Da Ford foretager løbende produktudvikling, forbeholder vi os ret til på ethvert tidspunkt at ændre specifikationer, farver og priser på de modeller og komponenter, som er vist og beskrevet i denne online publikation, og billedmaterialet kan variere. Kontakt den lokale Ford forhandler for de seneste oplysninger. I denne online publikation ses både Ford originalt tilbehør og et sortiment af udstyr fra vores leverandører. Eftermonteret tilbehør kan påvirke din bils brændstofforbrug. *Producentmærket tilbehør er specielt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører, som ikke er dækket af Ford garanti, og som kan være omfattet af andre garantibetingelser. Oplysninger herom kan fås enten ved at klikke på garantiikonet for hvert enkelt produkt eller ved at kontakte din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.