Ford Performance-hjul 17" flow-form letvægtsfælg med Ford Performance logo, 10-eget design, Magnetite Matt

2 222 632

kr. 2.000,001

7 x 17", indpresningsdybde 47,5


Garanti dækket af Ford.

Vælg en bilmodel for at se flere oplysninger og billeder

Vælg bilmodeller, der passer
En grundregel i motorløb er jo lavere vægt, desto større dynamik. Ford Performance fælge er smedede alufælge. På grund af den højteknologiske produktionsproces forbedres både kørekomfort og køreegenskaberne, især ved montering sammen med de specialkonstruerede støddæmpere med fjedre. Ford Performance alufælgene er i umiskendeligt motorsport-design og har desuden 3 lag super vejrbestandig lak i mat "Magnetite" specialfarve – til føreren, der er ambitiøs med sin kørsel.

1 Vejledende detailpris, inkl. moms. Kontakt venligst din Ford-forhandler for oplysninger om priser for montering

*Producentmærket tilbehør er særligt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører og kan være omfattet af andre garantibetingelser. Nærmere oplysninger herom kan fås hos din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Da Ford foretager løbende produktudvikling, forbeholder vi os ret til på ethvert tidspunkt at ændre specifikationer, farver og priser på de modeller og komponenter, som er vist og beskrevet i denne online publikation, og billedmaterialet kan variere. Kontakt den lokale Ford forhandler for de seneste oplysninger. I denne online publikation ses både Ford originalt tilbehør og et sortiment af udstyr fra vores leverandører. Eftermonteret tilbehør kan påvirke din bils brændstofforbrug. *Producentmærket tilbehør er specielt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører, som ikke er dækket af Ford garanti, og som kan være omfattet af andre garantibetingelser. Oplysninger herom kan fås enten ved at klikke på garantiikonet for hvert enkelt produkt eller ved at kontakte din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.