Sport-drivakselsæt

2 215 876

kr. 17.900,001

Monteres i stedet for de fabriksmonterede drivaksler og uden andre konstruktive ændringer af bilen. Ekstra stærke servicebare drivakselled, med blankpolerede navcentre, der bærer op til 1.500 hk, højtlegeret materiale kendt fra flyindustrien. Med 34-notede indre og 32-notede ydre spindelender ud-i-et, konstrueret til at forhindre hjulet i at hoppe. Med blå Ford Performance pulvercoating for øget korrosionsbestandighed


Garanti dækket af Ford.

Vælg en bilmodel for at se flere oplysninger og billeder

Vælg bilmodeller, der passer
De kraftige Ford Performance drivaksler er bygget til at holde og håndterer ubesværet selv den høje motorkraft, som din Ford Mustang præsterer. Bare træd på klampen!

1 Vejledende detailpris, inkl. moms. Kontakt venligst din Ford-forhandler for oplysninger om priser for montering

*Producentmærket tilbehør er særligt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører og kan være omfattet af andre garantibetingelser. Nærmere oplysninger herom kan fås hos din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Da Ford foretager løbende produktudvikling, forbeholder vi os ret til på ethvert tidspunkt at ændre specifikationer, farver og priser på de modeller og komponenter, som er vist og beskrevet i denne online publikation, og billedmaterialet kan variere. Kontakt den lokale Ford forhandler for de seneste oplysninger. I denne online publikation ses både Ford originalt tilbehør og et sortiment af udstyr fra vores leverandører. Eftermonteret tilbehør kan påvirke din bils brændstofforbrug. *Producentmærket tilbehør er specielt udvalgt udstyr fra tredjepartsleverandører, som ikke er dækket af Ford garanti, og som kan være omfattet af andre garantibetingelser. Oplysninger herom kan fås enten ved at klikke på garantiikonet for hvert enkelt produkt eller ved at kontakte din Ford forhandler. Bluetooth® ikonet og logoerne tilhører Bluetooth SIG, Inc., og al anvendelse heraf sker på licens givet til Ford Motor Company Limited. iPhone/iPod ikonet og logoerne tilhører Apple Inc. Øvrige varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere.